søndag den 3. august 2008

Tribut til en danmarksmester

Her viser Cilja den kommende danmarksmester den rette ærbødighed!

Træf 2008, Kreds 3 og 6
I lørdags var vi på Stevns for at se Pia og Aya, hendes holdkammerater, "Jyder med attituder", og alle de andre belgiere løbe i agility- og spring konkurrencer. Det var en herlig dag. Solen skinnede, vinden var moderat og humøret højt.

Vi er novicer, når det gælder agility, og der var mange fejl og diskvalificeringer, men der var også nogle rigtig vellykkede præstationer imellem. Men at det skulle lykkes for Pia og Aya og resten af holdet at blive danmarksmestre, det var jo fantastisk!

Vi mødte også Coco, og denne gang kunne Cilja og Coco fint lege sammen, de var åbenbart blevet færdige med at afgøre deres indbyrdes rang i Assens. Og det lykkedes at få Aya til at interessere sig lidt for Cilja. Guderne skal vide, at Cilja også anstrengte sig til det yderste for at opnå det. Cilja forsøgte også at sætte et par velvoksne hanhunde på plads!

Tak for en dejlig dag Pia.
Og stort til lykke fra Cilja og familien!

1 kommentar:

Pia sagde ...

Tak for det alle sammen, det var også hyggeligt at møde jer og det var rart at I kunne se at alt fungeret fint mellem aya og mig.... Og I kan tro jeg er stolt af Aya....
Var også glad for at Coco og Cilja kunne enes skønt..