søndag den 11. maj 2008

Amager Strandpark, møde familien

I dag er det første dag, efter vi fik Cilja.
Vi har aftalt at mødes med vores børn, Rikke og Jesper, og vores svigerdatter Janni, til picknick i Amager Strandpark.
Cilja tager alle med storm, ingen kan stå for hendes søde gavtyveansigt og hendes kokette spring rundt, inden hun sætter sine sylespidse hvalpetænder i.
Natten forløb godt. Hun vågnede en gang imellem. Så stak jeg min hånd ned til hende i hendes hundeseng, og så legede hun lidt med den og faldt i søvn igen.
Hun har mødt tre af nabolagets hunde, men hun er vist ikke tryg nok hos os endnu til at turde give sig i lag med dem. Først afviser hun dem med en lille knurren. Er det ikke nok, så glammer hun. Men alle mennesker tager hun glad imod, og hun virker til at være tiltrukket af børn.
Det går fint med at køre bil. Hun rumsterer først lidt rundt, så falder hun til ro.
Hjemme i haven igen livede hun vældigt op, hun elsker bare at hoppe rundt på plænen. Og det pibende kødben, hun fik med fra Pia, er hendes yndlingslegetøj.
Cilja kan godt lide at opholde sig, hvor vi er. Måske har det at gøre med, at hun lige er rykket op med rode fra sit trygge fødehjem og endnu ikke helt kender sin plads hos os. Men hun virker faktisk rigtig glad. Og vi er bare rigtig glade for hende.

1 kommentar:

Pia sagde ...

Hvor er det lækkert at se at hun er ved at falde til. Super godt. Skulle hilse fra hendes søskene og de har det alle godt. Citizen er kommet godt til Frankrig, så det er rart.Giv hende et kæmpe knus fra mig.